sábado, 18 de octubre de 2008

HA MORT JOSEPA CAMPMANY I PAGES


Avui, dissabte, dia 18 d'octubre de 2008 ha mort, al llindar dels 92 anys d'edat, la meva mare, JOSEPA CAMPMANY I PAGÉS.
Les seves despulles romandrán al Tanatori del Baix Llobregat, carrer de Saragossa, número 6, des de les 16:00 hores del dia d'avui i fins a les 17:00 hores del proper dilluns, dia 20 d'octubre, en que es fará la ceremonia religiosa en el mateix Tanatori i tot seguit es traslladarà, pel seu enterrament, al Cementiri Municipal, Plaça d'Emili Sagrera, s/nº de Sant Boi de Llobregat.
Descansi en la Pau del Senyor.

14 comentarios:

Lourdes dijo...

El meu condol més sincer.
Lourdes Escardívol

Anónimo dijo...

Com una flor, sempre més
el teu record en ma vida
hi ha deixat una fragància
que ja no en serà esvaïda.
(Joan Maragall)

El meu més sincer condol i ànims a tu i a tota la teva família.

elmarge dijo...

Joan, em sap molt de greu i et manifesto el meu condol a tu i a tota la teva família. Ànim!

Xarxa Santboiana - Sant Boi bloc a bloc dijo...

Rebeu el nostre condol en aquests moments de dolor.

L'equip de Xarxa Santboiana.

Anónimo dijo...

Joan, la Pepita estimava molt Catalunya, i era tenia molta devoció a la Verge de Montserrat i Sant Benito Menni. Tu has perdut el més preuat de la vida, la mare, jo he perdut una persona a la que tenia molta simpatia. Us faig arribar a tu i tota la familia el meu més sincer i sentit condol. Que Deu la tingui al seu costat.

Anónimo dijo...

Una abraçada fraternal, Joan, en aquests moments de dolor i enyor.

Anónimo dijo...

dcEn aquests delicats moments de tristor per la pèrdua de la teva mare, vull fer-te arribar, amic Joan, el meu condol més sentit i la proximitat de la meva amistat per oferir-te el meu recolçament per compartir l'inmens dolor que aquesta separació comporta.

Anónimo dijo...

Que el Señor haya acogido en su seno a tu buena madre y a ti te de fuerzas para afrontar tan sensible pérdida. Recibe mi sentido pésame y un fuerte abrazo.

Anónimo dijo...

Ho sento en l'ànima, Joan. En aquests moments no trobes paraules de consol perque no n'hi han. Rep aixó sí,el nostre més sentit condol i l'abraçada forta i sincera de la familia Roca - Olivella.

Anónimo dijo...

Acabo d'assabentar-m'en ara mateix en obrir el teu bloc i demà de bon matí surto de viatge. Em sap molt de greu no poder-te acompanyar en aquests delicats moments que estas patint per la mort de la teva mare. El dijous estaré de retorn, et trucaré i faré per veure't. Mentre per endavant vagi el meu més sentit condol i una forta abraçada.

jordi dijo...

Avui al cel, i brilla una estrella més.
La trobaré a faltar. Gràcies per tot iaia, ens tornarem a retrobar.
v.ss

Pedro Morón de la Fuente dijo...

Amigo Joan, en momentos tan difíciles te acompaño en el sentimiento en nombre propio y de toda mi familia.
Pedro Morón

Anónimo dijo...

Un imprevist de darrera hora no ha permes estar al vostre costat i acompanyar-vos en el últim adeu a la vostre mare. Una abraçada ben forta i el meu condol més sentit.

Anónimo dijo...

Nunca es tarde si el deseo es sincero: Mi mas sentido pésame.

Saludos Cordiales